KREKON Raadgevende Ingenieurs B.V.

Bedrijfsprofiel
Krekon
KREKON Raadgevende Ingenieurs B.V. is in 1992 opgericht en heeft gaandeweg zowel nationale als internationale ervaring op gedaan in constructieve advisering. Het bedrijf werkt met een jong en enthousiast team ingenieurs, geleid en ondersteund door een paar zeer ervaren collega’s. Al onze mensen zijn goed opgeleide mannen en vrouwen, met Bachelor en Master diploma’s, met een dusdanig verantwoordelijkheidsgevoel richting de maatschappij, dat er altijd tijd wordt ingeruimd om stagiaires een goede begeleiding binnen het bedrijf te geven.

Relaties roepen de assistentie van Krekon in wanneer er sprake is van de ontwikkeling van speciale en gecompliceerde gebouwen. Architecten weten de weg naar ons kantoor; aannemers vertrouwen op de door ons verstrekte informatie; makelaars zijn blij met onze adviezen. Alle projecten, van welke omvang dan ook, krijgen dezelfde aandacht met oog voor kwaliteit en details. Onze adviezen zijn meer dan alleen maar berekeningen: het belang van de opdrachtgever staat bij Krekon voorop, wij kijken naar het gehele bouwproces, niet naar slechts een onderdeel daarvan en adviseren dienovereenkomstig.Onze ingenieurs werken met de modernste software programma’s en steken ook tijd in de verdere ontwikkeling van de programma’s. Het bureau is daardoor in staat geweest om de Eurocode 2010, de nieuwe Europese standaard in de bouwwereld, vroegtijdig te implementeren en eigen te maken. Ook andere internationale codes zijn door ons geïmplementeerd, waardoor het bureau in staat is om over de hele wereld een passend advies neer te leggen. Al doende heeft Krekon al vele duizenden projecten geadviseerd.

KREKON Raadgevende Ingenieurs B.V. wordt regelmatig gevraagd om deel te nemen aan bouwteams, samenwerkingsverbanden van allerlei betrokken partijen in de bouw, die gezamenlijk werken aan grote projecten, zoals scholen, ziekenhuizen, overheidsgebouwen en kantoorgebouwen. Een dergelijk bouwteam is in staat om voor een opdrachtgever een bouwproject van A tot Z te realiseren, van ontwerp tot daadwerkelijk opleveren en het onderhoud daarna. Voor een gedreven en deskundig bouwteam is niets onmogelijk.

Geïnteresseerd in onze werkwijze en/of onze ideeën betreffende bouwen?
Wij maken graag tijd voor u vrij.
KREKON Raadgevende Ingenieurs B.V.
Contact: Roland Verbrugge
 
 
E-mail: [javascript protected email address]
Website: www.krekon.nl