Aben & Slag Advocaten

Bedrijfsprofiel
Betrokken, helder en krachtig zijn de kenmerken van onze juridische dienstverlening aan ondernemingen, overheden en particulieren. Vanuit Weert en Helmond werken wij vooral voor cliënten in Midden-Limburg en Zuidoost-Brabant, maar ook voor relaties elders in het land en, via samenwerking met internationale collega’s, over de grens.

Aben & Slag Advocaten is een vooraanstaand advocatenkantoor met een groot aantal juridische specialisten ondersteund door een sterke back office. De ideale partner voor al uw juridische zaken.

Hoewel ik in Helmond kantoor houd, woon ik al sinds 1980 in Heeze. De ouderen onder ons kennen mij vanuit de periode dat ik in Heeze als agent werkzaam was bij de Rijkspolitie. In 1993 heb ik de overstap gemaakt naar de advocatuur / Aben & Slag Advocaten. Sinds 1 januari 2000 ben ik vennoot bij dit kantoor. Momenteel ben ik werkzaam op het brede terrein van het ondernemings- en insolventierecht.. Constante opleiding en een ruime ervaring als curator in (grote) faillissementen (zoals De Schoenenreus B.V., Easy Life Investments B.V., Melamo B.V. en Zorghuisdeurne B.V.) en surseances hebben van mij een ervaringsdeskundige gemaakt op het complexe terrein van ondernemings- en insolventierecht.

Gezien mijn ervaring en achtergrond treed ik regelmatig op voor ondernemingen, aandeelhouders en bestuurders.

In mijn vrije tijd sport ik met grote regelmaat. Ik ben actief lid van de tourclub Heeze en de tennisvereniging Heeze. Ook kunt u mij rennend in de bossen van Heeze tegenkomen.
Aben & Slag Advocaten
Contact: Geurt te Biesebeek
 
 
E-mail: [javascript protected email address]