Adviesbureau Martin Koenen

Bedrijfsprofiel
Administratieve dienstverlening

Directeur van het Adviesbureau is Martin Koenen. Hij heeft een ruime ervaring in bestuursrecht opgedaan in een 40- jarig dienstverband bij 4 gemeenten. Hij werkte na de gemeentelijke herindeling bij de gemeente Heeze-Leende als Hoofd van de Sector VROM/Bouw. Daarvoor bij de gemeente Heeze als Hoofd van de afdeling Algemene Zaken, Ruimtelijke Ordening en Grondzaken. Hij vertegenwoordigde de gemeente in vele bezwaar- en beroepszaken.

“Martin Koenen Adviesbureau” biedt de mogelijkheid via e-mail een verzoekschrift, een (inleidend) bezwaarschrift, een inspraakbrief of een andere brief met betrekking tot een van de genoemde specialisaties (zie 'Home') op te vragen. Dat kan door het aanvraagformulier aan te klikken en in te vullen.

Zodra de hieraan verbonden basis vergoeding van €150,- incl, BTW, is overgeschreven op banknummer 1203.40.623 t.n.v. Martin Koenen Adviesbureau garandeert het bureau, dat het document binnen 48 uur per e-mail of fax in bezit is ofwel per post is verzonden. In vakantieperioden wordt een speciale regeling getroffen.

Uiteraard kan ook rechtstreeks op een van de aangegeven manieren of telefonisch contact worden opgenomen met het bureau. In overleg zal dan bepaald worden of en zo ja op welke wijze het bureau u van dienst kan zijn en onder welke condities.

Het bureau is ervaren in het optreden als gemachtigde bij gemeenten, provincies, Rechtbank, sector bestuursrecht, raad van state en kantongerecht.
Adviesbureau Martin Koenen
Contact: Martin Koenen
 
Adres: Vullinghspark 34
5591 DB Heeze
 
Telefoon: 040-226 2507
Fax: 040-226 6834
 
E-mail: [javascript protected email address]
Website: www.adviesbureaumartinkoenen.nl