Truck Support Venlo B.V.

Bedrijfsprofiel
Ik ben Ernst Jansen geboren en opgegroeid in Maastricht en sinds 2003 wonende in Heeze. Getrouwd met Jiska en vader van 2 zonen Mark en Twan.

Na mijn HTS Autotechniek in Apeldoorn ben ik gestart bij het transportbedrijf Ewals Cargo Care in Tegelen op de afdeling Fleetcontrol. Hier 1.5 jaar gewerkt en in 1998 begonnen bij EST-Trailerservice, een werkplaats voor onderhoud aan opleggers en aanhangwagens. Binnen een jaar heb ik de mogelijkheid gekregen om aandelen in dit bedrijf te verwerven en ben vanaf 2000 ondernemer. Het bedrijf EST Trailerservice is de jaren daarna sterk gegroeid. In 2010 heb ik alle aandelen overgenomen en vervolgens besloten dat de huidige locatie niet meer toekomstbestendig was en om nieuw te gaan bouwen. In 2010 is een locatie pal aan de A67 gevonden en in 2011 is de bouw gestart. Door de unieke locatie pal aan de A67 zijn we de diensten gaan uitbreiden. Door deze uitbreiding dekte de bedrijfsnaam niet meer de lading en moest er een passende naam gezocht worden. In 2011 werden de nieuwbouwplannen aan alle klanten en leveranciers gepresenteerd en werd ook de nieuwe naam bekend gemaakt. TRUCK SUPPORT Venlo is op 31-08-2011 geboren en vanaf dat moment een begrip in Venlo en omstreken. Nu in 2022 zijn wij bekend door heel Europa en zijn onze klanten ook door heel Europa verspreid.
TRUCK SUPPORT Venlo staat voor reparatie en service en onderhoud aan Trucks, Trailers en Banden. Wij repareren en onderhouden alles dat in, aan en op de truck zit. De banden worden verzorgd door TYRE SUPPORT Venlo, een dochteronderneming. Ook schade aan de Truck of Trailer wordt door ons vakkundig gerepareerd of hersteld.
Wij werken met 30 collega’s trots samen om alle klanten rijdend te houden en wanneer er toch een beroep op ons gedaan moet worden dan wordt dit snel en efficiënt opgelost. Total Truck and Trailer Service onder één dak.
Door onze zelf ontwikkelde software zijn wij in staat om onze klanten te voorzien van rapportages die inzicht geven in de TCO (Total Cost of Ownership) van hun wagen of wagenpark. Hierdoor zijn wij in staat om op basis van feiten de klant te adviseren welk voertuig, band of oplegger voor zijn bedrijf de beste keuze is. Kortom TRUCK SUPPORT Venlo gaat verder dan alleen het onderhoud. Wij voelen ons verantwoordelijk voor het wagenpark van onze klanten.

Ik kijk er naar uit om met andere leden van IDHL te sparren over ondernemen in de breedste zin van het woord.
Gr Ernst Jansen
Truck Support Venlo B.V.
Contact: Ernst Jansen
 
 
E-mail: [javascript protected email address]
Website: www.trucksupport.eu