Z11made De Kempen - A2 gemeenten

Bedrijfsprofiel
Als praktische groeistrateeg van Z11made help ik ondernemers (> 10 medewerkers) met actie in de zaak en rust in het hoofd.

Bij Z11made zien we dat veel snelgroeiende ondernemers vastlopen. Zij hebben onrust in hun bedrijf of in hun hoofd en gebrek aan tijd, overzicht en rust. Hun klanten en medewerkers hebben te maken met lange levertijden, te veel fouten of te hoge werkdruk.

Deze ondernemers lopen tegen een groeigrens aan. Op de oude manier de gaten dichtlopen helpt niet meer. Actie in de zaak en rust in het hoofd is dan nodig!

Op zo’n moment kun je mij inschakelen.

Na 12 jaar ondernemerschap merkte ik dat ik niet meer echt vooruit kwam…
Ik was de ondernemersachtbaan beu en miste inspiratie en uitdagingen om mezelf verder te ontwikkelen, terwijl ik dat juist als levensdoel zie.

Gelukkig kwam Z11made op mijn pad en kon ik mij daar als partner aansluiten. Zo werd ik gemotiveerd om nieuwe uitdagingen aan te gaan en mijn grenzen te verleggen. Ik ging weer groeien!
Ik zie dit ook bij andere ondernemers; ze werken keihard om de dag door te komen en missen steeds meer de voldoening van het ondernemerschap. Ze kunnen dit oplossen door kritisch naar zichzelf te leren kijken en gaan zien wat ze anders kunnen doen. Zich kwetsbaar opstellen door respectvol uitgedaagd te worden, dat is de sleutel naar nieuwe successen. Als jij zelf groeit, groeit je onderneming met je mee! Ondernemers die ik geholpen heb lachen weer, hebben plezier in hun werk omdat ze met minder inspanning meer omzet mogelijk maken.

Wanneer wil jij je laten uitdagen om met minder inspanning verder vooruit komen?

Ben jij onrustig en raak jij het overzicht kwijt? Zijn er signalen in en buiten je bedrijf die om actie vragen? Weet je niet goed waar je moet beginnen? Wij ontwikkelden een Z11Scan die jou direct inzicht geeft in de acties die nodig zijn om jou weer gezond verder te laten groeien. Bekijk op onze website hoe wij de Z11Scan hebben ingericht.
Z11made De Kempen - A2 gemeenten
Contact: Rob Mrofcynski
 
 
E-mail: [javascript protected email address]
Website: www.z11-made.nl