IDHL bestaat 12½ jaar en dat wordt gevierd

12-06-2015

De doelstellingen van IDHL zijn helder: belangenvertegenwoordiging, kennis aanreiken en het netwerken op social events voor de bijna honderd leden van IDHL (Industriële ondernemers en Dienstverleners in Heeze-Leende) en dat al 12 ½ jaar. Op 12 december 2002 is de inmiddels grootste ondernemersvereniging van de gemeente opgericht en jaarlijks organiseren zij een zestal bijeenkomsten waaronder vier themabijeenkomsten en twee social events.

Door de samenhang van deze ondernemersvereniging biedt het haar leden voordelen op lokaal gebied op. Een acht keer per jaar is er overleg met de lokale overheid en de bedrijvencontactfunctionaris om te kijken wat er speelt. De IDHL is tijdig op de hoogte van plannen van de gemeente maar ook omgekeerd kunnen vraagstukken van ondernemers teruggekoppeld worden met de gemeente waardoor de lijntjes kort blijven en grote problemen voortijdig kunnen worden aangepakt. Te denken is hierbij bijvoorbeeld aan het ontwikkelen van een bestemmingsplan, vestigingsklimaat en verkeer en bereikbaarheid.

Op de themabijeenkomsten komen diverse onderwerpen aan de orde waaronder bijvoorbeeld het ontslagrecht, fiscale aspecten of andere onderwerpen die een breed publiek aanspreken. Na afloop van de sprekers op de bijeenkomsten is er een informeel samenzijn onder het genot van een drankje. IDHL is inmiddels al 12 ½ jaar diepgeworteld in de gemeente Heeze-Leende en wil ook in de toekomst feeling houden met de ondernemers en de belangen behartigen richting lokale overheid. Door continue in gesprek te blijven met de gemeente is er een breed draagvlak en een praktische instelling bij de leden en willen zij elkaar vooruit helpen maar blijven wel realistisch.

IDHL is vandaag op 12 juni precies 12 ½ jaar hét platform met veel disciplines die zich sterk maakt voor haar leden. Het jubileum zal op gepaste wijze gevierd worden in conferentiehotel Kapellerput te Heeze. Ook u als industriële ondernemer of dienstverlener kan lid worden van de IDHL. Vraag vrijblijvend informatie op bij het bestuur van IDHL of meld u aan.


Bron: Heeze24.nl

Terug