In the Spotlight: Willem Molle, van Werving & Selectie naar krachtige recruitmentpartner

07-11-2022

HEEZE - Speciaal voor het IDHL zet Heeze-Leende24 een lokale ondernemer in de spotlight. Deze maand is dat Willem Molle van ETown. IDHL (Industrie en Dienstverlening Heeze-Leende) is één van de grootste ondernemersverenigingen van onze gemeente met een grote diversiteit aan bedrijven. Van kleine, zelfstandige dienstverleners tot grote internationaal opererende bedrijven met honderden medewerkers. Het IDHL organiseert inhoudelijke thema-avonden, workshops, bedrijfsbezoeken en sociale events waar ondernemers elkaar kunnen inspireren in een ontspannen sfeer.

De arbeidsmarkt is al enige tijd overspannen en het aantal openstaande vacatures is ongekend hoog. En dat gaat de komende jaren ook niet veranderen. Des te belangrijker om je als werkgever goed te profileren!
Willem Molle, eigenaar van ETown Recruitment Services in Heeze, begon ruim twaalf jaar geleden zijn bedrijf ETown. Belangrijkste activiteit toen was werving- en selectie. Inmiddels heeft ETown, luisterend naar een veranderende markt, de focus verlegd en heeft het bedrijf zich ontwikkeld tot een allround recruitment partner voor MKB bedrijven.
Uitgangspunt van de nieuwe dienstverlening is om klanten te helpen zelf succesvoller nieuwe medewerkers te werven. "Nadat wij een klant goed hebben leren kennen zetten wij een solide basis neer. Denk hierbij aan het inrichten van recruitmentprocessen, een sterke werkenbij website, helder geschreven en goed vindbare vacatures en volop aanwezigheid op social media kanalen. En als deze basis staat blijven we betrokken. Wekelijks kijken we samen met de klant hoe we verder bouwen aan het werkgeversmerk en welke acties nodig zijn om actuele vacatures ingevuld te krijgen.", aldus Willem.

Het team van ETown bestaat inmiddels uit vier personen. Creatief, doortastend, direct en gedreven. Zo omschrijft Willem het team. Met allemaal eigen specialismen en kwaliteiten heeft het team een ideale mix waardoor ETown de klant een totaaloplossing kan bieden . "Er zijn niet ineens minder mensen en ze staan nog steeds open voor een nieuwe baan.”, zegt Willem. "Maar je moet je bedrijf wel op de juiste manier verkopen. Wie is je doelgroep en hoe kunnen we die bereiken. Dit zijn de eerste vragen waarop wij een helder antwoord willen krijgen. De keuze is reuze op dit moment en daar ligt de uitdaging. Als je jezelf als werkgever niet op de juiste manier positioneert is de kans op goede invulling van vacatures erg klein. En daar komen wij met ETown in beeld."

ETown Recruitment Service is gevestigd in het oude postkantoor aan de Jan Deckersstraat 29a in Heeze. Neem gerust een kijkje op de website van ETown, www.etown.nl, voor meer ins en outs van deze recruitment specialist.
Ook ondernemer en interesse in ondernemersvereniging IDHL? Neem een kijkje op de website www.idhl.nl voor meer informatie of vrijblijvende proefdeelname aan één van de activiteiten.

Terug