Aangenaam; Yannick van Putte

23-07-2017

Hallo IDHL-leden,

Veel van jullie heb ik al een keer de hand kunnen schudden tijdens één van de IDHL bijeenkomsten, maar zeker niet iedereen. Mede daarom dit bericht. Sinds kort loop ik als aspirant bestuurslid  in het bestuur van deze mooie ondernemingsvereniging mee. Fijn om een steentje bij te dragen aan ondernemend Heeze-Leende!

Dat doe ik tevens vanuit mijn functie bij de Rabobank als 'Accountmanager Bedrijven' voor met name de kern Heeze-Leende. Ook in Eindhoven heb ik klanten, waar ik nu samenwoon met mijn vriendin.

Eerder woonde ik als student in Eindhoven en Nijmegen. De beginperiode van mijn werkzame leven heb ik in Zeeland en West-Brabant doorgebracht.

Op dit moment heb ik een overschot aan hobby’s; fietsen (MTB/racefiets), hockey en sleutelen aan mijn oldtimer. Als geboren en getogen Zeeuws-Vlaming mag ik ook heel graag aan het water/strand zijn in de zomer! Reizen, familie en vrienden maken mijn leven wel compleet, maar dat behoeft geen uitleg lijkt me.

Hoe dan ook, alvast bedankt voor het vertrouwen en we maken er samen iets moois van.

Als je een praatje wil maken, een vraag of idee hebt, zoek me zeker op. Op deze manier leer ik iedereen ook sneller kennen.

Groet en tot snel, Yannick.

*Tijdens de eerstvolgende ledenvergadering van het IDHL zal Yannick door het bestuur, aan de leden van het IDHL, worden voorgedragen om definitief zitting te nemen in het bestuur.

Terug