Nieuwjaarsdiner 2017 IDHL

16-02-2017

Vrijdag 13 januari 2017 heeft de ondernemersvereniging Industrie Dienstverlening Heeze Leende (IDHL) haar jaarlijks nieuwjaar-diner gehouden. Ondanks het sneeuwachtige weer was er een warm ontvangst in de foyer van de Kapellerput in Heeze waar 100 lokale ondernemers met elkaar proostten op dit nieuwe jaar. De drukke conversaties over de nieuwe zakelijke plannen en ontwikkelingen voor 2017 werden tijdens het diner met een landelijk tintje en een leuk, natuurlijk DIY (Do It Yourself) tussengerecht, voortgezet.

Ook werd Juul Jochems in het zonnetje gezet vanwege zijn afscheid als secretaris in het bestuur. Hij heeft deze functie de afgelopen 7 jaren met verve vervuld en blijft nog als adviseur ruimtelijke ordening/gemeentelijke zaken en natuurlijk als lid actief voor onze vereniging. Juul kan zich als projectmanager nu volledig richten op de realisatie van een nieuwe accommodatie van de
Rooi Pannen school in Breda.

Na het diner was er nog een gezellig samenzijn en werd er volop gepraat over de activiteiten die voor 2017 gepland zijn in een ontspannen en prettige sfeer tot in de latere uurtjes.

Voor foto's van deze gezellige avond verwijzen wij u graag door naar onderstaande link.
http://www.heeze24.nl/home/artikel/8121/Gezellig-nieuwjaarsdiner-ondernemersvereniging-IDHL#2 
 
Op 8 maart staat de eerste thema-avond gepland waar de ondernemers alles over ‘Internet of Things’ te weten kunnen komen.

Terug