IDHL ondernemer Jerry de Jong In the Spotlight

23-03-2022

Speciaal voor het IDHL zet Heeze24 een lokale ondernemer in de spotlight. Deze maand is dat Jerry de Jong van Young Productions


IDHL (Industrie en Dienstverlening Heeze Leende) is één van de grootste ondernemersverenigingen van onze gemeente met een grote diversiteit aan bedrijven. Van kleine, zelfstandige dienstverleners tot grote internationaal opererende bedrijven met honderden medewerkers. Het IDHL organiseert inhoudelijke thema-avonden, workshops, bedrijfsbezoeken en sociale events waar ondernemers elkaar kunnen inspireren in een ontspannen sfeer.

HEEZE-LEENDE24 / THIJS VERLEG

Young Productions in Heeze is een jong dynamisch bedrijf. Eigenaar is Heezenaar Jerry de Jong (24) die al vroeg wist dat hij iets met audio/video wilde doen.

"Als klein menneke verzamelde ik poppetjes die je in de supermarkt kreeg bij je boodschappen. Thuis zette ik deze achter elkaar en maakte ik 'old school' met de webcam een stopmotion van.' Voor Jerry was het dan ook heel logisch dat hij naar het St. Lucas in Eindhoven ging voor de studie audiovisuele vormgeving en producties. Deze opleiding rondde hij met succes af en startte zijn eigen bedrijf op 1 augustus 2017 op negentienjarige leeftijd. Inmiddels heeft zijn bedrijf een mooie groei doorgemaakt en is Young Productions een gerenommeerd videoproductiebedrijf dat werkzaam is in heel Nederland maar inmiddels ook opdrachten heeft in België en Duitsland.

Bij Young Productions kun je bijvoorbeeld terecht voor bedrijfspresentaties, productvideo’s, animaties en advertenties. Daarnaast is Jerry gespecialiseerd in het digitaliseren van oude videobanden of spoelen met film. Ook is hij allround op het gebied van licht en geluid in combinatie met de camera en de montage er van. Kortom, Young Productions is het adres voor alles op het gebied van audio/video.

Het bedrijf is gevestigd op de Boelakkers in Heeze waar Jerry een eigen studioruimte heeft. In deze ruimte is het mogelijk om verschillende decors te bouwen en opnames te maken. Groot voordeel is dat hij zelfstandig opererend is en dus niet afhankelijk van anderen. Samen met zijn team dat momenteel uit drie personen bestaat is hij erg flexibel.

De jonge ondernemer is de coronatijd goed doorgekomen. "Ik heb gekeken naar alles dat wel kon en er zijn nieuwe dingen op mijn pad gekomen. Denk bijvoorbeeld aan de begrafenissen waarvan wij de livestream verzorgde of de LEGO parade van Stichting Vrienden Wagenbouwers die we middels een livestream mochten verzorgen."

De toekomst ziet Jerry positief tegemoet. "De kracht van het ondernemen zit in je netwerk. Heeze is een klein dorp waar men elkaar nog werk gunt. Daarbij ben ik lid bij IDHL en BNI Apollo waar ik waardevolle contacten heb opgedaan de afgelopen jaren. Die heb ik juist nu nodig want zij leveren mij werk op."

Jerry is een mensenmens en wil iedereen het liefst fysiek ontmoeten zoals in netwerkbijeenkomsten, op beurzen of evenementen. Wil je meer weten over Young Productions, neem dan een kijkje op de website van het videoproductiebedrijf uit Heeze.

Ook ondernemer en interesse in ondernemersvereniging IDHL? Neem een kijkje op de website voor meer informatie of vrijblijvende proefdeelname aan een van de activiteiten.

Terug