IDHL ondernemer Arjen Snoeijen in The Spotlight!

15-03-2022

WeCreate & Arjen Verhuurt over veerkracht in coronatijd - IDHL-ondernemer in the spotlight

HEEZE - Speciaal voor het IDHL zet Heeze-Leende24 een lokale ondernemer in de spotlight. Deze maand is dat Arjen Snoeijen van WeCreate & Arjen Verhuurt. IDHL (Industrie en Dienstverlening Heeze-Leende) is één van de grootste ondernemersverenigingen van onze gemeente met een grote diversiteit aan bedrijven. Van kleine, zelfstandige dienstverleners tot grote internationaal opererende bedrijven met honderden medewerkers. Het IDHL organiseert inhoudelijke thema-avonden, workshops, bedrijfsbezoeken en sociale events waar ondernemers elkaar kunnen inspireren in een ontspannen sfeer.

HEEZE-LEENDE24 / THIJS VERLEG

Na twee jaar een vrijwel lege agenda komen er gelukkig weer aanvragen voor events en partijen binnen bij WeCreate en worden er weer volop offertes gemaakt voor benodigdheden voor feesten en evenementen bij Arjen Verhuurt. Eigenaar Arjen Snoeijen is hét schoolvoorbeeld hoe om te gaan met de situatie zoals ons die allemaal heeft geraakt. Zijn volle agenda voor 2020 was binnen twee weken leeg. Het ene na het andere evenement of feest werd afgezegd. Bijna twee jaar lang stond de loods vol met verhuurmateriaal en werd er gesneden in de kosten waar dat maar mogelijk was. Stoppen met de onderneming was absoluut geen optie. Omdenken! Dat was de drijfveer voor de organisator en verhuurder uit Heeze.

Snoeijen keek niet naar wat niet meer kon maar zocht alternatieven die wel konden. Zo werd er gekeken naar andere bedrijven in de omgeving waar zijn personeel kon gaan werken en bedacht hij zelf nog een aantal dingen om maar aan de gang te blijven. "Ik heb mijn eigen netwerk benaderd waaronder leden van IDHL en die stonden klaar om te helpen. Fantastisch toch?" Flexibel zijn in coronatijd lijkt makkelijker dan je denkt. Tegenslag op tegenslag, een lege agenda en een kabinet dat de regels continue veranderd en aanscherpt waardoor het ondernemen 2.0 werd en de ondernemer in de persoon naar boven kwam.

Arjen toonde veerkracht de afgelopen twee jaar en wist zijn bedrijf door de coronacrisis te loodsen. Hij ziet de toekomst dan ook rooskleurig tegemoet al beseft hij dat er keihard gewerkt moet worden de komende jaren om weer wat vet op de ribben te krijgen. "Maar ach....als het iets is wat je graag doet dan kost het relatief weinig moeite. En ik heb samen met mijn team enorm veel plezier in wat ik doe en daar gaat het om."

Ook ondernemer en interesse in ondernemersvereniging IDHL? Neem een kijkje op de website voor meer informatie of vrijblijvende proefdeelname aan een van de activiteiten.
Terug