After Summer BBQ

10-09-2020


Op 4 september 2020 stond de traditionele en altijd gezellige “After Summer” borrel op de agenda. Dit jaar – nog voordat de pandemie uitbrak – was die al uitgebreid tot een BQQ. En dat kwam goed uit, want zo was de regel van vaste zitplaatsen toch iets beter te hanteren dan bij een borrel.

Vanaf 17:00 uur werden de leden, sommigen vergezeld van hun zakelijk- of levenspartner, ontvangen door de oud voorzitter en zijn kersverse opvolger. De tafelindeling werd deze keer bepaald door een Bingo spel! Na een welkomstwoordje van de voorzitter werden de tafels van maximaal 4 personen per tafel uitgenodigd om wat lekkers van de BBQ op te scheppen. De mensen van Loef verzorgden deze heerlijke BBQ, natuurlijk vergezeld van een lekker drankje.

Het weer zat geweldig mee en het werd zo een fijne na zomerse avond. Ook met 1,5 meter afstand, vaste zitplaatsen en geen tafelwissel tussendoor was er genoeg bij te praten na de vakantieperiode en kon iedereen voldaan huiswaarts of op eigen gelegenheid naar naastgelegen Tapperij De Zwaan!

Terug