Geslaagd nieuwjaarsdiner IDHL!

16-01-2019

Geslaagd nieuwjaarsdiner van ondernemersvereniging IDHL!

Op vrijdag 11 januari 2019 kwamen de ondernemers, die zich bij de ondernemersvereniging Industrie- en Dienstverlening Heeze-Leende ofwel IDHL hebben aangesloten, samen voor het inmiddels traditionele nieuwjaarsdiner. Deze keer streek het IDHL weer eens neer bij Hostellerie Vangaelen in het centrum van Heeze.

Bij aankomst werd iedereen van harte welkom geheten door de kersverse voorzitter Johan Cuijten en konden de leden in de Tuinkamer met een feestelijk glas prosecco elkaar de beste wensen voor een ondernemend 2019 toewensen. Daarna werd er een feestelijk en tot in de puntjes verzorgd vier-gangen diner in de eetzaal geserveerd, uiteraard met mooie bijpassende wijnen. Voor deze gelegenheid waren de tafels omgedoopt tot verschillende Europese steden. Zo waanden de deelnemers zich in Amsterdam, Budapest, Rome, Praag, Helsinki, enzovoorts. Tijdens het diner kon daarbij ook nog genoten worden van goocheltrucs “uit de oude doos” en vlogen de sterretjes door de lucht en de rode ballen over de tafels.

Halverwege het diner was het tijd om op gepaste wijze afscheid te nemen van oud voorzitter Rik Hüsken. Dat deed Johan Cuijten met een gepaste speech, afgesloten door het overhandigen van een mooie bos bloemen en diner bon. Ook de goochelaar wist het afscheid van Rik op passende wijze in een truc te verwerken.

Daarna was het tijd om even de benen te strekken en omdat de deelnemers ondertussen kaartjes hadden getrokken voor de tafelschikking voor de rest van het diner, werd er kriskras door Europa gereisd en ontstond een heel andere tafelindeling. De geanimeerde gesprekken waren dan ook tot nog ver na de koffie goed hoorbaar.

Het voordeel van het nieuwjaar diner in het centrum van Heeze, afsluiten met een laatste borreltje bij Tapperij De Zwaan, werd maar door enkele aangegrepen, maar daar gingen de gesprekken nog even door.

Terug