Summer event IDHL

02-07-2018

Vrijdag 22 juni werd bij Villa des Beaux Arts in Heeze het Summer Event gehouden van het IDHL. Jaarlijks een gezellige bijeenkomst die dit jaar in het teken stond van Jeu des Boules en waarvoor zo'n 60 deelnemers zich ingeschreven hadden. In groepjes van drie of vier personen werd op professionele wijze het eerder gemaakte wedstrijdschema afgewerkt op één van de twee banen in de tuin van de Villa.

Een spelletje of toch een beetje fanatiek? In ieder geval dat laatste, zeker naar mate de finale dichterbij kwam. Uiteraard mocht een hapje en een drankje niet ontbreken tijdens het Summer Event hetgeen goed werd verzorgd door Villa des Beaux Arts. Iets na zessen werd de finale gespeeld en bleek teamnummer 7 het sterkste team van het eerste IDHL Heezer Summer Event te zijn.

De verliezend finalisten ontvingen een speelgoedset gekleurde Jeu des Boules ballen terwijl de winnaars er vandoor gingen met een heerlijke fles bubbels. Al met al een leuk maar vooral gezellig Summer Event van het IDHL bij Villa des Beaux Arts.

Terug