Voorgesteld; IDHL bestuurslid Muriel van den Hazenkamp!

21-06-2018

Hoewel Muriel van den Hazenkamp al enkele maanden deel uit maakt van het IDHL bestuur, toch even een voorstelrondje voor diegenen welke haar nog niet kennen!

'Opgegroeid in het uiterste puntje van Zuid Limburg met Amsterdamse ouders - verder weg konden ze in Nederland bijna niet gaan - heb ik mij na mijn studie (in Sittard met stages in Londen en Rotterdam en Nijmegen) in Brabant gevestigd. Sinds 2002 eerst in 's-Hertogenbosch omdat ik daar een baan als beginnend advocaat kon vinden bij een kantoor dat zich vooral bezighield met zakelijke geschillen en intellectuele eigendommen (o.a. auteursrecht, merkrecht, modellenrecht en octrooirecht). Want tijdens mijn studie had ik daarin mijn passie voor het vak gevonden.

In 's-Hertogenbosch mocht ik mij als advocaat eerst in loondienst maar later ook al zelfstandig ontwikkelen op het gebied van intellectueel eigendomsrecht en de commerciële contracten voor ondernemers.

Omdat mijn man op dat moment nog in Zuid Limburg werkte, wilden we "ertussenin" gaan zitten en kwamen we zonder dat we hier iemand of iets kenden (inclusief de Brabantsedag) in 2007 Heeze terecht. Daar werd ik in april 2014 weer zelfstandig ondernemer, officieel gevestigd in Heeze , maar als partner aangesloten bij Bernhaege Advocaten, gevestigd in Veghel en Oss. Al snel sloot ik me aan bij IDHL: om nieuwe mensen uit mijn dorp te leren kennen en misschien wel te kijken of we elkaar zakelijk ook zouden kunnen helpen. Hoewel het verzoek al eerder werd gedaan, besloot ik in 2018 na een paar jaar "snuffelen" de uitnodiging om in het bestuur plaats te nemen te accepteren. Ik hoop zo op mijn manier een bijdrage te kunnen leveren aan het waardevolle netwerk dat IDHL is of in ieder geval zou moeten zijn voor alle ondernemers uit Heeze en Leende.

Ondertussen ben ik met mijn man al behoorlijk ingeburgerd in het mooie Heeze en verwacht ik niet dat wij deze parel van Brabant snel zullen verlaten. En met trots durf ik ook te zeggen dat ik een wagenbouwer van de Brabantsedag ben: ook dat virus heb ik inmiddels goed onder de leden.

Met vriendelijke groet,

Muriel van den Hazenkamp.'

Terug