Thema avond 'Ondernemen met LEF'.

06-04-2018

De eerste thema-bijeenkomst ‘Ondernemen met LEF’ van 2018 van het IDHL heeft op dinsdag 13 maart j.l. plaatsgevonden.

Tijdens deze avond werden 3 Heezerse ondernemers geïnterviewd door Mariëtte van Wissen over de ontwikkelingen die hun bedrijven de laatste jaren hebben doorgemaakt.

De jonge ondernemer Teun Antonissen van Table du Sud heeft verteld over het ontstaan van zijn bedrijf waarvan hij samen met zijn broer Evert eigenaar is. De passie voor hout en metaal en goede inzichten in de huidige meubelmarkt, m.n. voor natuurlijke tafels, worden dagelijks in hun bedrijf ten volle benut. Het bedrijf is sinds vorig jaar op industrieterrein de Poortmannen gevestigd.

Daarna heeft Marc Evers enthousiast verteld over de oprichting van een nieuwe tak binnen zijn bedrijf, waarin het ontwerpen en vervaardigen van de jaquard-stoffen werden getoond. De diverse toepassingen zoals persoonlijke ontwerpen voor stofferingen van interieurs en voor kledingontwerpers, uitdagingen en daarbij horende veranderingen binnen zijn bedrijf heeft hij met mooie voorbeelden getoond. Het oprichten van een internationale vestiging is van groot belang geweest voor de recente ontwikkelingen.

Last but not least heeft Erik Maas verteld over de ontwikkelingen die Bumet de laatste jaren heeft doorgemaakt en hoe zij in hun markt opereren. Hoe de oprichting van een fabriek in Hongarijë grote invloed op hun bedrijfssuccessen heeft gehad en op het zaken doen met internationale opdrachtgevers.

Deze inspirerende avond werd afgesloten met een gezamenlijke borrel en er werd nog volop nagepraat over alle ondernemersuitdagingen!

Terug