Van de Vin Ramen en Kozijnen genomineerd voor de BOV award 2018!

07-03-2018

De ondernemers achter Van de Vin Ramen en Kozijnen, De Rooy slijpcentrum en Heliox zijn genomineerd voor de BOV(Beste Ondernemers Visie )-award 2018.

De juryleden van de BOV Eindhoven-award 2018 hebben weer drie finalisten van divers pluimage geselecteerd. Op maandag 26 maart kiezen ze in het Parktheater de winnaar tijdens het door JCI Eindhoven georganiseerde evenement rond de verkiezing. Sinds 1993 reikt JCI Eindhoven de BOV-Trofee uit aan de ondernemer uit de regio Eindhoven die beschikt over de Beste Ondernemers Visie. De uitreiking van de BOV-Trofee is uitgegroeid tot hét netwerkevenement in de regio.

Mathee en Anton van de Vin van Van de Vin Ramen en Kozijnen in Heeze zullen daar hun opwachting maken. Ze zijn zonen van Frans van de Vin die in 1960 zijn eigen timmerfabriek begon. De tweede generatie besloot het timmerwerk af te stoten om zich volledig te richten op de productie van kozijnen. Van de Vin bouwde in 2001 een compleet nieuwe fabriek op industrieterrein De Poortmannen in Heeze, waar 85 vaklieden werken aan ramen en kozijnen voor de Nederlandse zakelijke markt. De genomineerde ondernemers symboliseren volgens de jury de kracht van de keten, die zorgt voor nieuwe oplossingen, kortere doorlooptijden en lagere faalkosten.

Het IDHL wenst haar lid Van de Vin heel veel succes toe op maandag 26 maart bij de definitieve bekendmaking van de winnaar!

Bron: ED.nl

Terug