Wethouder Van der Rijt en Rik Hüsken openen tweede ontsluiting De Poortmannen.

29-06-2017

Dinsdagmiddag 20 juni werd de tweede ontsluiting van De Poortmannen officieel geopend door wethouder Van der Rijt en Rik Hüsken, voorzitter van IDHL. ''We hebben vele gesprekken gevoerd met elkaar en sommige daarvan waren wat pittiger dan de andere maar we zijn er uitgekomen en hier ligt het resultaat, alleen de gemeente heeft de beurs moeten trekken'', aldus Hüsken.

De wethouder was zeer tevreden met deze tweede ontsluiting. ''Ik heb er niet veel verstand van maar het ligt er erg mooi bij.'' Met de aanleg van deze ontsluiting is weer een stukje van de verkeersproblematiek in onze gemeente aangepakt en is het een klein puzzelstukje dat nu op zijn plaats ligt van de totaaloplossing in combinatie met de Centrale as en de Randweg.

In het bijzijn van het voltallige college van B&W, leden van het IDHL, ondernemers en anderen belangstellenden knipten wethouder Van der Rijt en Rik Hüsken het plastic van het bord weg waardoor 'Verkeerssituatie Gewijzigd' verscheen. Met een hapje en een drankje verzorgd door Van Grunsven Catering, werd deze mijlpaal gevierd en investeert de gemeente Heeze-Leende in infrastructuur en in de verkeersproblematiek.

Op de Sterkselseweg komt nog een ANWB bord te hangen met daarop Industrieterrein De Poortmannen echter deze was nog niet klaar op de dag van de opening en zal op een later tijdstip opgehangen gaan worden.

Tekst: Heeze24.nl

Terug